Ieškoti

Gerumo akcija. Tam, kad tikrai reikia.

1 komentaras
Paskelbta: 2019-01-09 | Atnaujinta: 2020-03-31 | Parašė: Toma | Užtruksite: 2 min.

Prieš Kalėdas visi skubame pirkti dovanų artimiesiems, juos nudžiuginti. Dauguma mūsų taip pat prisidedame prie įvairių socialinių projektų, skirtų vaikų gerovei, senjorų kasdienybės palengvinimui ar beglobių gyvūnų priežiūrai. Tačiau pasibaigus gruodžio mėnesiui ir praėjus šventinei nuotaikai dažnai mūsų altruistiški darbai prapuola.

Šiais metais mūsų kolegos nusprendė visą gruodžio mėnesį rinkti lėšas vaikų svajonių įgyvendinimui ir vienišiems, skurdžiai gyvenantiems seneliams paremti. Neskubėjome pildyti svajonių prieš šventes, nes teko ne kartą pastebėti, kad tokiuose projektuose dažnu atveju po švenčių, kai kurios svajonės sugrįžta atgal į projektą ir vaikai, bei seneliai lieka be savo dovanos.

Sulaukę sausio mėnesio ir susisiekę su projekto vaikusvajones.lt koodinariais sužinojome, kad išties ir šiais metais buvo pasimetusių svajonių. Vaikučiai liko be norėtų žieminių batų ir šiltų striukių. Kolegos jau rezervavo neišpildytus norus ir artimiausiu metu išsiųs vaikams jų dovanėles.

Kai susisiekėme su 100 šypsenų projekto, kuris skirtas padėti vienišiems seneliams, koordinatoriais, nudžiugome, kad visos svajonės buvo išpildytos! Nors prie konkrečios svajonės prisidėti nebeteks, tačiau savo surinktas lėšas pervesime į projekto sąskaitą. Už bendrai surinktus pinigus bus keičiamos grindų dangos, perkama stambi buitinė technika taip palengvinant vienišų senelių buitį.

Atšilus orams, kaip ir kiekvienais metais, ruošiamės aplankyti ir gyvūnų prieglaudą.

Labai skatiname visus gerumą ir norą padėti pajusti ne tik per šventes. Progos padėti nereikia laukti, o imti ir daryti 🙂

Grįžti į sąrašą
1 komentaras
  • Visaginietis - 2019-01-11 12:14:11:

    Kokia faina akcija! Ačiū jums!

Parašyti komentarą
Atšaukti atsakymą