Ieškoti

Mums jau 15! Jei švęsti – tai įspūdžiais!

2 komentarai
Paskelbta: 2018-10-31 | Atnaujinta: 2020-03-31 | Parašė: Toma | Užtruksite: 3 min.

Savaitės suvalgė dienas, metai mėnesius, vos spėjame suktis, o, žiūrėk, jau nuo 10-ojo IV gimtadienio prabėgo 5 metai!

Banalu, įprasta, sentimentalu – gal ir taip, bet džiaugtis savo kolektyvu niekada nepabos. Ypač, kai visi tokie NEREALŪS!

Kai įmonė skaičiuoja nebe pirmus veiklos metus, vis dažniau atsigręži į vertybes ir į tai, kad dirbant, kuriant bei siekiant bendrų tikslų, šalia mūsų visų kartu išvien eitų atkaklūs, linksmi, motyvuoti, draugiški ir komandiškai mąstantys kolegos.

Būtent kolektyvas yra viena iš mūsų stiprybių, kuri visą įmonės veiklą pakelia į visų vertinamą profesionalumo lygį. Na ir faktas – su 40 išskirtinių, įdomių, drąsių žmonių tiesiog negali būti liūdna nei darbe, nei pramogaujant. Tad tokio neeilinio gimtadienio proga kolegos šią šventę pažymėti pasiūlė nestandartiškai – vietoj įprastų, nors ir smagių, vakarėlių pirmą kartą išvykome į kelionę!

Charizmatiškoji Italija visus ne tik sužavėjo, bet taip pat mums įrodė, ką išties reiškia komanda 🙂

Ši kelionė mums buvo iššūkis nuo pat pradžių, nes viską nusprendėme organizuotis patys. Dėka kolegų, kurie subūrė Kelionių Organizacinį Komitetą (KOK) ir pasirūpino lėktuvų bei traukinių bilietais, viešbučių rezervacijomis ir sudėliojo maršrutus – visi turėjo tikrai išskirtinį savaitgalį!

Vykome keliomis grupėmis šiais skirtingais maršrutais:

Pirmasis maršrutas – garsusis Como ežeras. Juo, tarp nedidelių miestelių, įsikūrusių pakrantėse, kasdien plaukioja daugybė laivų. Viename iš šių žavių miestelių, pavadinimu Bellagio, apsistojome nakvynei. Miesteliai išties maži, viskas šalia, bet pajusti Italijos dvasią užtenka vos kelių minučių. Supantys kalnai, siauros gatvelės, architektūra, nedidelės šeimyninės kavinės, greitai, daug ir garsiai kalbantys italai, vynas, picos – viskas kaipmat įtraukia 🙂

Antrasis tikslas – Gardalendas . Tai trečiasis pagal populiarumą atrakcionų parkas Europoje, įsikūręs Gardos ežero pašonėje. Čia adrenalino keliavo pasisemti aštresnių pojūčių mėgėjai. Išties kalnelių tiek daug ir tokių įvairių, kad diena ten prabėgo kaip kelios valandos, bet emocijų, juoko, įspūdžių buvo tiek, kad kalbėsime dar ilgai. Kitą dieną, lankant Veroną, įspūdžiai nors ir ne tokie aštrūs, bet tikrai įsimintini, nes pakilus funikulieriumi galima buvo gėrėtis nuostabiu miesto grožiu ir šiek tiek atsipūsti. Žinoma, Džiuljetos balkoną taip pat aplankėme – check 🙂

Kelionėse, kaip matyt, ir visose, buvo pasitaikę įvairių netikėtų momentų. Traukinio bėgių remontas, kai angliškai nekalbantys italai, visus greitai susodina į autobusą ir, reikia tikėtis, veža reikiama kryptimi 😀 Na, bet turint grupės lyderį, kuriuo pasitiki, žinai, kad viskas bus gerai. Kitos grupės kelionės metu prapuolę apartamentai pradžioje kėlė nerimą, bet keli kolegų skambučiai ir viskas sutvarkyta – tobulas komandinis darbas. Trečioji grupė, kai vienam komandos nariui staiga šoktelėjo temperatūra, jo nepaliko vakaroti vieno, mikliai perdėliojo savo planus ir vakarą leido drauge. Tai yra komanda!

Kai patiri išbandymus, bet šalia tavęs yra žmonės, kuriais gali pasitikėti, nesumeluosim – jausmas wow! Jei pradžioje buvo dvejojančių, ar kelionė yra gera mintis, tai dabar jie jau laukia antrosios!

Grįžti į sąrašą
2 komentarai
  • luksmor - 2019-02-27 14:36:21:

    smagu

  • Ramas - 2019-10-18 10:07:10:

    Smagu, kai taip rūpinasi darbuotojais!

Parašyti komentarą
Atšaukti atsakymą