Ieškoti

Atnaujinta partnerystės programa

0 komentarų
Paskelbta: 2011-06-17 | Atnaujinta: 2020-04-29 | Parašė: root | Užtruksite: 2 min.

Reaguodami į daugelio klientų pageidavimus, atnaujinome Serveriai.lt partnerystės programą. Nuo šiol pasinaudoti visais jos privalumais galės ne tik mūsų senbuviai, bet ir nauji klientai.

Kas išliko partnerystės programoje:

  • Visos iki šiol sugeneruotos Serveriai.lt rekomendavimo nuorodos yra pilnai veikiančios, jų atnaujinti nereikia.
  • Paslaugas rekomendavęs asmuo gauna 50% premiją nuo hostingo paslaugų užsakymų sumos, pateiktų per jo rekomendavimo nuorodą.

Kas pakito:

  • Naujų paslaugų užsakovas, pasinaudojęs rekomendavimo nuoroda, vietoje 10%-50% nuolaidos svetainės talpinimui ar serverio nuomai, gaus 50% premiją nuo savo užsakymo sumos.
  • Užsakymo puslapyje rodomas ne tik rekomendavimo kodas, bet ir rekomendavusio asmens inicialai arba įmonės pavadinimas, kad užsakovas galėtų geriau atskirti, kieno rekomendavimo nuoroda jis naudojasi ir kam bus suteikta premija.

Išsamesnę informaciją apie partnerystės programą, rekomendavimo nuorodas, taip pat apie savo sukauptas premijas galite rasti prisijungę prie klientų sistemos:

https://klientams.iv.lt/bonuses.php

Pavyzdys

Jūs suteikėte partneriui savo rekomendavimo nuorodą. Partneris, pasinaudojęs jūsų rekomendavimo nuoroda, užsakė metams talpinimo planą Verslui, kurio kaina 19 Lt/mėn. Bendra užsakymo suma: 228 Lt + PVM. Pusė šios sumos, t.y. 114 + PVM, premijos pavidalu atiteks jums, kita pusė – jūsų partneriui.

Naudodamiesi nauja partnerystės programa vienodai laimi visi – tiek jūs, tiek jūsų partneriai bei bičiuliai, o tai stipri motyvacija pasinaudoti jūsų rekomendacijom. Tad jei iki šiol nuo dalyvavimo partnerystės programoje jus sulaikė nedidelė sukaupta nuolaida – dabar galite drąsiai talpinti rekomendavimo nuorodą savo svetainėje, siūlyti ją draugams ir stebėti pilnėjančią premijų sąskaitą.

Grįžti į sąrašą
0 komentarų
    Parašyti komentarą
    Atšaukti atsakymą