Ieškoti

Pusė sumos už domenus – jums!

0 komentarų
Paskelbta: 2011-04-21 | Atnaujinta: 2020-05-18 | Parašė: root | Užtruksite: 2 min.

Registruokite naujus domenus ir mes jums grąžinsime pusę užsakymo sumos premijos pavidalu! Kviečiame pasinaudoti nuo 2011-04-21 iki 2011-05-31 vykstančia akcija – tai puiki proga sukaupti premijas, kurias galėsite panaudoti turimų svetainės talpinimo ir serverio nuomos paslaugų pratęsimui.

Kaip tai veikia?

Pavyzdys: tarkime, jūs užsakėte domenus mano-domenas.lt ir mano-domenas.me, taip pat talpinimo planą Mini metams. Nedelsiant po domenų aktyvavimo jums pridėsime 75.63 Lt premiją (pusė domenų mano-domenas.lt ir mano-domenas.me kainos). Šios premijos pagalba galėsite pratęsti savo talpinimo planą Mini dar vieneriems metams – taigi be papildomų pastangų gaunate talpinimo planą antriems metams nemokamai!

Užsakius domeną mano-domenas.eu, kurio akcijinė kaina yra 15 Lt + PVM, bus suteikta 7.5 Lt + PVM premija (9.08 Lt).

Užsakius domeną mano-domenas.com, kurio kaina yra 25 Lt + PVM, bus suteikta 12.5 Lt + PVM premija (15.13 Lt).

Kur rasti informaciją apie savo premijas?

Prisijunkite prie klientų sistemos:

https://klientams.iv.lt/

Puslapio viršuje matysite užrašą „Sukaupta premija: x.xx Lt„. Paspaudę ant premijos sumos pateksite į puslapį su išsamia informacija apie jūsų sukauptas premijas, jų panaudojimo būdus.

Kitos sąlygos

  • Premijos suteikiamos tik registruojant naujus domenus. Domenų perkėlimui ir pratęsimui akcija negalioja.
  • Premija suteikiama tik sėkmingo domeno užregistravimo atveju. Nepavykus domeno registracijai, užsakovui grąžinamas domeno metinis mokestis, kurį užsakovas gali panaudoti kito domeno registravimui.
  • Domenų, už kuriuos suteikiama premija, kiekis ribotas. UAB „Interneto vizija” pasilieka teisę anksčiau laiko sustabdyti akciją.
  • Premiją panaudoti galima tik galiojančios svetainių talpinimo ar serverių nuomos paslaugos pratęsimui, kurią klientas yra pats užsakęs. Ji negali būti taikoma atsiskaitant už naujai užsakomas, anuliuotas, perleistas paslaugas, taip pat WWW adresus bei SSL sertifikatus.

Akcijoje dalyvauja tik akcijos metu užregistruoti domenai.

Grįžti į sąrašą
0 komentarų
    Parašyti komentarą
    Atšaukti atsakymą