Ieškoti

Didmeninis talpinimo planas

0 komentarų
Paskelbta: 2011-01-13 | Atnaujinta: 2020-04-30 | Parašė: root | Užtruksite: 3 min.

Turime naują Didmeninį talpinimo planą, skirtą svetainių kūrėjams ir visiems tiems, kuriems tenka talpinti daug svetainių viename plane.

Didmeninis talpinimas (angl. reseller hosting) – tai tarpinis variantas tarp paprasto talpinimo plano ir atskiro serverio. Didmenininkui yra suteikiami resursai bendrame serveryje su galimybe kurti ir valdyti virtualius serverius pagal nuosavus talpinimo planus.

PlanasDuomenų srautasVieta serveryjeDidm. sąsajaKaina
Didmeninis2000 GB/mėn.20000 MB+59 Lt/mėn.

Išsamiau apie planą: http://www.serveriai.lt/didmenininkams.html

Didmenininko sąsaja ir svetainių išskaidymas į atskirus virtualius serverius turi daug privalumų:

  • Lankstumas – galima sukurti nuosavus talpinimo planus pagal savo pageidavimus, ir juos taikyti svetainėms.
  • Saugumas – virtualūs serveriai yra izoliuoti vienas nuo kito, kad iš vienos svetainės nebūtų galimybės perimti kitos svetainės duomenų.
  • Patikimumas – virtualiems serveriams yra taikomi individualūs resursų limitai, taigi atskiruose virtualiuose serveriuose talpinamos svetainės neįtakoja viena kitos veikimo (pvz., dėl pernelyg didelio krūvio užstrigusi viena svetainė nesutrikdys kitų svetainių veikimo).
  • Pilnas valdymas – labai patogu valdyti virtualius serverius (įjungti/išjungti, pakeisti parametrus), prisijungti prie virtualaus serverio jei reikia atlikti jame tam tikrus veiksmus su naudotojo teisėmis (pvz., padėti naudotojui sukurti el. pašto dėžutę, įkelti failą, duomenų bazę ar pan.).
  • Laiko taupymas – kiekvienai svetainei jūs galite suteikti atskirus prisijungimus prie valdymo pulto, taigi svetainės naudotojai gali savarankiškai, be jūsų pagalbos įkelti savo duomenis, administruoti pašto dėžutės ir kt.
  • Automatizavimas – didmenininkas gali administruoti klientų serverius ne tik per didmenininko sąsają, bet ir programinėmis priemonėmis pasinaudojęs DirectAdmin API.

Peržiūrėti didmenininko sąsajos demonstracinę versiją galite šiuo adresu:

https://ryklys.serveriai.lt:8080/

Prisijungimo vardas: demo_reseller
Slaptažodis: demo

Pagrindiniam didmenininko virtualiam serveriui yra suteikiami 4 procesoriaus branduoliai, papildomai sukurtiems virtualiems serveriams – po 1 branduolį.

Kiekvienai el. pašto dėžutei nustatomas 100 laiškų per valandą siuntimo limitas.

Didmeninis planas iš esmės skiriasi nuo paprasto plano (skiriasi naudotojo duomenų struktūra DirectAdmin sistemoje), todėl nėra galimybės automatiškai keisti plano iš paprasto į didmeninį ir atgal. Tačiau iki 2011 m. vasario 1 d. visiems pageidaujantiems pakeisti savo planą į didmeninį tai atliksime rankiniu būdu. Tiesiog praneškite el. paštu info@serveriai.lt, kad pageidaujate naudotis didmeniniu planu ir Serveriai.lt administratorius pajungs jūsų talpinimo planui didmenininko sąsają. Tiesa, iki keitimo talpinimo plane buvusios svetainės nebus automatiškai išskaidytos į atskirus virtualius serverius – jei pageidausite, tai galėsite atlikti savarankiškai.

Grįžti į sąrašą
0 komentarų
    Parašyti komentarą
    Atšaukti atsakymą