Ieškoti

Dar daugiau būdų sutaupyti

0 komentarų
Paskelbta: 2009-12-16 | Atnaujinta: 2020-04-29 | Parašė: root | Užtruksite: 3 min.

Tęsiame idėjų, išsakytų praeitą mėnesį vykusioje klientų apklausoje, įgyvendinimą. Daugiau nei dviem trečdaliams klientų buvo įdomi partnerystės programa, kuomet už rekomenduotus klientus būtų skiriamos premijos.

Tad nuo 2009 m. gruodžio 17 d. jūsų rekomenduotiems asmenims užsisakius svetainių talpinimo ar serverių nuomos paslaugas (per jūsų rekomendavimo nuorodą), premijos pavidalu gausite net PUSĘ SUMOS (50%) nuo jų pirmos įmokos. Nepamirškite, kad savo kolegoms bei draugams tuo pat metu siūlote išskirtinę nuolaidą.

Taip pat įdiegėme svetainės paramos funkciją, kurios pagalba jūsų internetinio projekto naudotojai gali jį paremti siųsdami SMS žinutę. Tai itin aktualu nekomerciniams projektams.

Abiem atvejais gautas lėšas galėsite panaudoti turimoms talpinimo ar serverio nuomos paslaugoms pratęsti, taip ženkliai sumažindami savo išlaidas.

Naujų klientų rekomendavimas

Kaip ir anksčiau, turėdami bent vieną svetainės talpinimo ar dedikuoto serverio nuomos paslaugą, galite pasiūlyti Serveriai.lt nuolaidas savo draugams bei pažįstamiems.

Nuo šiol išlošite dar daugiau: už kiekvieną per jūsų rekomendavimo nuorodą pateiktą užsakymą suteiksime jums premiją – 50% nuo pirmosios įmokos už serverių paslaugas. Rekomendavimo nuoroda nesikeičia – galite naudoti tą pačią, kurios pagalba iki šiol suteikdavote nuolaidas.

Pvz., jei per jūsų rekomendavimo nuorodą klientas užsisakys talpinimo planą Verslui metams su 10% nuolaida, pirma įmoka sudarys 19 Lt x 12 mėn. – 10% + PVM = 248.29 Lt. Jums už šį rekomenduotą užsakymą suteiksime 124.15 Lt premiją.

Jeigu per jūsų rekomendavimo nuorodą klientas užsisakys dedikuotą serverį D80 3 mėnesiams su 20% nuolaida, pirma įmoka sudarys 99 Lt x 3 mėn. – 20% + PVM = 287.5 Lt. Jums už šį rekomenduotą užsakymą suteiksime 143.75 Lt premiją.

Nereikia niekuo rūpintis – tiesiog rekomenduokite Serveriai.lt paslaugas ir stebėkite pilnėjančią savo premijų ataskaitą. Sukauptą premiją galėsite panaudoti savo internetinių projektų išlaikymui, kur jie bebūtų talpinami – paprastame talpinimo plane, ar dedikuotame serveryje.

Svetainės lankytojų parama

Jei prižiūrite nekomercinį projektą, jus nudžiugins kita naujiena – dabar lankytojai gali paremti jūsų internetinę svetainę SMS žinute. Tai visiškai paprasta – savo svetainėje įterpkite nuorodą į specialų paramos puslapį, kuriame pateikiama detali informacija apie galimybę paremti jūsų svetainę. Lankytojui išsiuntus trumpąją žinutę, jums bus suteikta premija nuo 1 Lt iki 3 Lt (100% SMS žinutės vertės, žinutės kainą lankytojas pasirenka savo nuožiūra).

Paramos puslapio adresas:

http://www.iv.lt/remti.php?vardas

Čia vardas – tai jūsų prisijungimo vardas UAB „Interneto vizija” klientų sistemoje.

Už SMS žinučių pagalba gautą premiją galėsite pratęsti savo talpinimo paslaugas metams, mėnesiui arba savaitei – kiek užteks sukauptos sumos. Pvz., jei turite talpinimo planą Asmeninis ir sukaupėte 11 Lt premiją – paslaugą galėsite pratęsti mėnesiui (9 Lt/mėn. + PVM = 10.89 Lt).

Išsamesnė informacija

Apie šias programas daugiau sužinoti bei jomis pasinaudoti galite prisijungę prie klientų sistemos skyrelyje Partnerystės programa:

https://klientams.iv.lt/bonuses.php

PASTABA: Premiją panaudoti galite tik galiojančios svetainių talpinimo ar serverių nuomos paslaugos pratęsimui. Ji negali būti taikoma atsiskaitant už naujai užsakomas, anuliuotas paslaugas, taip pat WWW adresus bei SSL sertifikatus.

Premija už rekomenduotus klientus užskaitoma per mėnesį laiko nuo to momento, kuomet gaunamas kliento mokėjimas, tuo atveju, jeigu klientas nepasinaudoja 30 dienų pinigų grąžinimo garantija. Premija taikoma jei paslaugas užsako su rekomendavusiu asmeniu nesusijęs klientas, t.y. jei užsakysite paslaugas per savo paties rekomendavimo nuorodą, jums bus suteikta tik nuolaida, bet ne premija.

Grįžti į sąrašą
0 komentarų
    Parašyti komentarą
    Atšaukti atsakymą