Ieškoti

Nauja lojalumo programa

0 komentarų
Paskelbta: 2009-11-27 | Atnaujinta: 2020-05-18 | Parašė: root | Užtruksite: 2 min.

Susipažinę su lapkričio mėnesį atliktos klientų apklausos rezultatais, pradedame įgyvendinti jūsų pasiūlymus ir pageidavimus. Nemaža dalis apklausos dalyvių pageidavo, kad būtų skatinami ilgą laiką paslaugomis besinaudojantys klientai, todėl sukūrėme naują lojalumo programą.

Nuo šiol kiekvienam svetainių talpinimo ar dedikuotų serverių naudotojui kas mėnesį gerinsime paslaugų sąlygas. Už kiekvieną naudojimosi paslaugomis mėnesį pridėsime po 2% duomenų srauto (pralaidumo) ir vietos serveryje jūsų talpinimo planui ar dedikuotam serveriui.

Pavyzdžiui, jei jūs jau dvejus metus naudojatės talpinimo planu Verslui, jūsų talpinimo plano parametrus padidinsime 48% (24 mėnesiai po 2%), t.y. talpa bus ne 5000 MB, o 7400 MB, tuo tarpu duomenų srauto limitas pakils nuo 500 GB/mėn. iki 740 GB/mėn.

Jeigu jūs dvejus metus naudojatės dedikuotu serveriu D80, jūsų serverio talpa bus ne 80 GB, o 118 GB, tuo tarpu tinklo pralaidumas pakils nuo 15 Mbps iki 22 Mbps.

Kokia lojalumo premija taikoma jūsų paslaugai galite bet kada sužinoti prisijungę prie klientų sistemos ir pasirinkę savo svetainės talpinimą ar dedikuotą serverį turimų paslaugų sąraše:

https://klientams.iv.lt/

PASTABA: Premija taikoma tik Serveriai.lt talpinimo planams ir dedikuotiems serveriams. Jei turite iš kitos sistemos perkeltą talpinimo ar serverio planą, galite jį bet kada klientų sistemos pagalba pakeisti į standartinį Serveriai.lt planą. Tada jam iš karto bus pritaikyta lojalumo premija.

Lojalumo premija pradedama skaičiuoti nuo paslaugos aktyvavimo dienos, 2% dalis visada skaičiuojama nuo bazinių pasirinkto paslaugų plano paramentrų. Maksimali galima resursų premija yra 500 GB/mėn. srauto ir 5000 MB vietos talpinimo planams, bei 100 Mbps pralaidumo ir 100 GB vietos dedikuotiems serveriams.

Grįžti į sąrašą
0 komentarų
    Parašyti komentarą
    Atšaukti atsakymą