Ieškoti

Nauji SSL sertifikatai ir nuolaidų sistema

0 komentarų
Paskelbta: 2008-03-17 | Atnaujinta: 2020-05-18 | Parašė: root | Užtruksite: 3 min.

SSL sertifikatas – tai elektroninis dokumentas, leidžiantis nustatyti svetainės tapatumą ir įgyti lankytojų pasitikėjimą. Naudojant SSL sertifikatą tarp lankytojo naršyklės ir serverio siunčiama informacija yra šifruojama (svetainės adresas prasideda ne http://, o https://).

Sparčiai plečiantis el. komercijai Lietuvoje, didėja ir SSL sertifikatų poreikis, kadangi SSL apsauga yra būtina interneto svetainėms, renkančioms konfidencialius klientų duomenis (pvz., mokėjimo kortelės numerį). Atsižvelgdami į tai, plečiame siūlomų SSL sertifikatų ratą.

Esame maksimaliai supaprastinę SSL sertifikato užsakymo procesą – jums tereikia nurodyti savo svetainės WWW adresą ir sertifikato tipą. Mes pasirūpinsime visų reikiamų raktų generavimu, užklausos siuntimu į sertifikatų centrą, o jei svetainę talpinate mūsų serveryje – dar ir atskiro IP adreso išskyrimu bei šifravimo modulio pajungimu jūsų svetainei.

Užsakyti SSL sertifikatus galite internetu, prisijungę prie klientų sistemos:

https://klientams.iv.lt/buy.php?command=ssl

Nauji SSL sertifikatai

Be RapidSSL ir QuickSSL siūlome įsigyti naujus sertifikatus:

  • QuickSSL Premium – tai QuickSSL sertifikatas su „Smart Seal” svetainės žymėjimu. Paprastas žymėjimas nurodo SSL sertifikato tipą. Tuo tarpu „Smart Seal” žymėjimas, didesniam lankytojų pasitikėjimui pelnyti, realiu laiku pateikia informaciją apie SSL sertifikatą bei jo naudojimo teisėtumą konkrečioje svetainėje.
  • True BusinessID – šie sertifikatai išduodami tik įmonėms ir tik po kruopštaus užsakovo duomenų patikrinimo. Todėl į SSL sertifikatą be svetainės WWW adreso įrašomi ir įmonės rekvizitai, o lankytojai gali greitai patikrinti, kam priklauso svetainė. Turėdami garantiją, kad el. komercijos svetainė priklauso tam tikrai įmonei, lankytojai lengviau apsisprendžia pateikti užsakymą internetu.
  • TrueBizID Wildcard – tai True BusinessID sertifikatas, kuris apsaugo pagrindinį svetainės adresą (pvz., www.serveriai.lt) ir visus to adreso subdomenus (pvz., *.serveriai.lt). Toks sertifikatas naudingas, kai reikia apsaugoti kelias skirtingas svetainės dalis – tuomet vietoje kelių SSL sertifikatų kiekvienam subdomenui atskirai pakaks užsakyti vieną TrueBizID Wildcard.

Visi mūsų siūlomi sertifikatai palaiko iki 256 bitų SSL kodavimo algoritmus, juos atpažįsta daugiau kaip 99% interneto naršyklių. Išsamesnė informacija apie SSL sertifikatus:

https://www.serveriai.lt/sertifikatai.html

Nuolaidų sistema

Reaguodami į klientų pageidavimus, SSL sertifikatams ir jų talpinimui siūlome patrauklias nuolaidas:

  • Užsakant 2 metams – 30%
  • Užsakant 3 metams – 50%

Verta registruoti sertifikatą iš karto 3 metams – taip jūs perpus sumažinsite išlaidas SSL sertifikatui ir sutaupysite savo laiką, kadangi sertifikato nereikės kas metus iš naujo diegti jūsų svetainėje.

Grįžti į sąrašą
0 komentarų
    Parašyti komentarą
    Atšaukti atsakymą