Ieškoti

Serverių šablonai, PHP 5.3 hostingas

0 komentarų
Paskelbta: 2009-08-21 | Atnaujinta: 2020-05-18 | Parašė: root | Užtruksite: 2 min.

Kad mūsų klientai galėtų naudotis dedikuotų serverių privalumais net neturėdami Linux administravimo patirties, paruošėme visą eilę specializuotų serverių šablonų. Jums reikia atskiro pašto serverio, talpios duomenų saugyklos, centrinės duomenų bazės ar pilno sprendimo svetainių su PHP 5.3 kūrimui ir talpinimui? Tiesiog užsakykite naują serverį, pasirinkite pageidaujamą sistemą ir jau po 5 minučių turėsite profesionaliai sukonfigūruotą serverį, kuris bus pritaikytas ir skirtas tik jūsų poreikiams.

Atskirą serverį galite išsinuomoti nuo 29 Lt/mėn. + PVM

Specializuoti serveriai, skirti tam tikrai vienai užduočiai atlikti. Pilnai sukonfigūruoti, galima iš karto pradėti naudotis:

  • Failų saugykla – FTP serveris duomenų įkėlimui, saugojimui ir parsisiuntimui.
  • MySQL serveris – duomenų bazės serveris, pritaikytas atvejams, kai į duomenų bazę vienu metu reikia kreiptis iš kelių šaltinių (pvz., iš tinklalapio, iš darbo kompiuterio, iš vidinės apskaitos sistemos).
  • Pašto siuntimo serveris – SMTP serveris, skirtas laiškų siuntimui kai netenkina interneto paslaugų teikėjo ar talpinimo plano laiškų siuntimo galimybės.
  • Ruby On Rails serveris – paruoštas sprendimas Ruby On Rails aplikacijų hostingui.

Pilni hostingo sprendimai, su Apache, MySQL, PHP, FTP, pašto tarnybom ir valdymo pultu. Valdomi per naršyklę:

  • Webmin 1.4 – serveris CentOS 5.3 pagrindu su PHP 5.1/MySQL 5.0 arba su PHP 5.3/MySQL 5.1
  • ISPConfig 2.2 – serveris CentOS 5.3 pagrindu su PHP 5.1/MySQL 5.0

Serverių šablonai pritaikyti taip, kad galėtų veikti su bet kuriuo serverio planu. Jei jūsų serveryje yra pakankamai laisvos atminties, paruošėme jums patarimus kaip galite optimizuoti serveryje veikiančias tarnybas, kad jos efektyviau naudotų RAM atmintį greitesniam veikimui.

Jei ketinate dedikuotame serveryje talpinti svarbų projektą, kuriam reikalingas ne tik profesionalus serverio paruošimas, bet ir nuolatinė serverio priežiūra, stebėsena, atnaujinimai bei operatyvus reagavimas į nesklandumus, rekomenduojame kartu su serveriu užsakyti ir serverio priežiūros paslaugą.

Grįžti į sąrašą
0 komentarų
    Parašyti komentarą
    Atšaukti atsakymą